trots sjukdom, mår jag toppen!

Hej alla!
Sitter i soffan och kollar på det bästa programmet som någonsin gjorts, Americas best dance crew.
Om några timmar kommer älsklingen. Längtar jätte mycket!
Nu sitter jag och håller tummarna för att Boogie Bots ska gå vidare till finalen i Americas best dance crew!
Haha, jag är besatt..


Boogie Bots ♥

egen kväll!

Hej alla!
Nu vet jag vad jag ska göra ikväll. Jag ska bara ta det lugnt och ha en egen kväll.
Ska fixa med mina naglar, skönt. Hihi.



http://open.spotify.com/user/juliamariaoberg/playlist/7rxEDBbxePv7TfTApVt50Z

kärlek till låten.

Jag funderar starkt på att göra i ordning varm choklad till mig o se på tv, det låter ovanligt lockande!
Det är fredag och jag är sjuk.. det känns riktigt sämst!

 

We live in a beautiful place
Let love take away all this pain
We live in a beautiful place
We wasted so many days
Our hearts are as dark as the rain
We live in a beautiful place

Father, can we start over?
Take me to the places that we lived
Before the days came and made us older
I wanna feel the way I did back then
Before my heart grew cold

Our hearts are as dark as the rain
Our hearts are as dark as the rain
Its a beautiful place if we make it
It's a beautiful place to be wasted, don’t you know.

We live in a beautiful place,
Let love take away all this pain,
We live in a beautiful place [repeat]

We wasted so many days
Our hearts are as dark as the rain
We live in a beautiful place


37.9 C

Japp det stämmer, har nästan 38 grader i feber, jippie! Sov till 10 ungefär, gick upp och fixade iordning bl.a en citrusdryck (har hört att man ska äta mycket citrus när man är sjuk), lite té och en isglass. Mår lite lite bättre, men inte mycket. Huvudet snurrar och jag har en retsam hosta.

Imorgon kommer älsklingen! Som jag längtar efter honom! Får hoppas att jag mår bättre tills dess! På söndag kommer nästan hela släkten på mammas sida, eftersom hon fyllde år igår. Kul blir det!

Just nu ligger jag i soffan och skiftar mellan kanalerna, men just nu är det MTV som är igång. Härligt! 
Nu ska jag fortsätta med mitt.

Vad ska mina läsare göra idag?




Sommar, ja tack!

halsont.

Hej alla!
Sitter i soffan och pressar Eminem, kärlek på honom. Ska även fortsätta skriva på min uppsats som ska in imorgon och jag är inte ens klar med hälften (shame on me). Jag är fortfarande sjuk.. aoch!
I helgen kommer älsklingen hit! W-I-E! På söndag är det släktmiddag för att mamma fyller år idag! Kommer bli jätte härligt.
Nu blir det plugga, kram!

Grattis mamma!
Jag älskar dig!


låten ger mig tillbaka alla mina sommarminnen - ge mig sommaren tillbaka!












Felåt för sämst uppdatering..

Måndag: Musikalpremiär + allmän föreställning. Premiären gick inte bra alls för mig men det gjorde däremot den allmäna.
Tisdag: Jag och Alice var utelåsta från mitt hus (jag hade glömt nyckeln) i 2 timmar.. Haha, vi hade kul ändå!
Onsdag: Musikal i skolan sen åkte jag hem och nu är jag jätte sjuk.. fan också!

mitt liv är en öppen bok, och jag trodde jag var på sista kapitlet.

Hej alla!
Lördagen, det blev en händelserik dag. Riktigt jobbig dag. Inte rent fyskiskt men psykiskt. Men ändå så fick den ett härligt slut! Så det blev bra ändå. Nu sitter jag och smsar med min kära älskling, lyssnar på musik och ska snart krypa ner i min säng och läsa den 3e boken i twilight-serien. Vad mysigt.
Älsklingen åker till Malta imorgon, fyfan va jag e avis! Men då kan ju jag skryta med att jag ska till Grekland i sommar, oj va jag saknar sommaren!
Nu ska jag hoppa ner i min säng och läsa. Jag fixar en "guide" i mitt rum imorgon så ni får se exakt hur det blev!
Godnatt kära läsare!



Är det någon mer än jag som läser Twilight?

möblerar och städar!

Hej alla läsare!
Är fullt upptagen med att göra om i mitt rum och städa samtidigt, stortstädning. Det blir ganska fint faktiskt. Ni får bilder när jag är klar!
Vi hörs senare!

it's a beautiful place called heaven

Tårar brinner bakom mina ögon. Hur kan jag orka med det här? Bli trackad för vilken stil jag har, för att jag har min egna bästa vän? Folk frågar hur jag orkar lägga ner tid och energi på allt som händer, men vad ska jag göra då? Stå och ta emot hela tiden? Jag orkar inte allting och kämpar för att klara en enkel dag i skolan. Alla blickar, ord, tomma leenden, fejkade skratt - jag vet allt ni döljer för mig. All skit ni snackar om mig, ni tror verkligen inte att jag vet. Bullshit..
Jag tar emot allting varje dag och sen bryter jag ihop tillslut. Varför håller alla på? Ingen accepterar det? Jag får höra ofta "ånejj, julia du är emo", bara mina riktiga vänner håller mig hel, och dem vet vilka dem är, ni är riktigt älskade.
Varje dag tvingar jag mig till skolan, den enda platsen jag känner mig trygg på, och sen börjar det här igen. Jag trodde det hade fått ett slut?

Jag har alltid gett råd, men aldrig lyssnat på dem själv. Det här tar kål på mig och jag mår skit varje dag. Få ord som "jävla emo, du är homosexuell" skrikande efter sig gör inte direkt att jag vill gå tillbaka dit, och att ingen tror på mig. Säger att allt är OK och att jag ska strunta i dem, hur tänker ni?! Hur ska jag kunna strunta i något som fortsätter varje dag?

Jag litar inte på vuxna, så hur ska jag kunna vända mig till någon? Jag har försökt, men när jag förlorar tilliten till dem som står mig närmast, är det försent. Jag litar på några få och jag hoppas dem vet vilka dem är.
Jag älskar att leva men inte såhär, men jag tar mitt liv som det kommer, och det finns ljusa stunder, men jag vill bara glömma..

Onsdag, 17 Februari, 2010

Hej alla!
Onsdagen är snart slut, alltså är det torsdag imorgon. Vilket betyder att det bara är en dag kvar till fredag, och efter fredag är alla lediga i 2 dagar! Åh så skönt! Jag har inga speciella planer inför helgen förutom att skriva 4 uppsatser och städa och trixa.
Hade 3 timmar musikal då jag dock drog ner till akuten den 3e lektionen för att vara där nere med sandra som mådde dåligt. Så jag var borta resten av dagen. Efter skolan drog jag till stockholm, åkte hem till pojkvännen som fyller år idag, grattis älskling. Det skulle komma som en överraskning men dum som jag är så råkade jag försäga mig.. attans, men vi hade det jätte mysigt! Åt god mat, kollade på tv, umgicks med hans mamma, åt efterrätt och älsklingen fick sin tröja som jag hade köpt åt honom, hoppas han gillade den. Sen skjutsade Maria o sebbe mig till bussen och jag åkte hem.
Nu sitter jag och har pluggat för provet imorgon i spanska, är rätt säker på att det blir fail, men vi håller tummarna! Sitter också och förbereder mig för lovet som kommer inte nästa vecka men veckan efter! Så himla härligt! Ska förhoppningsvis kolla film hemma hos en kompis, vara med älsklingen (ett måste), vara med kompisar och familjen! Jätte skönt, längtar verkligen!
Men nu ska jag krypa ner i min säng. Vi hörs imorgon!


en duktig tjej!

Hej babes!
Kom nästan precis hem från skolan, så himla skönt att vara hemma. Vi hade 3 timmar musikal idag, det börjar flyta på nu 8M! Vi ger järnet den 22 Februari! Ni som bor i närheten av Norrtälje kan väl komma?
22/2, Roslagsskolans aula, kl 19:00, biljettpris 20 kr (tror jag)! Så skönt att det börjar sitta nu!
Sen efter det hade vi matte, den lektionen flöt på ganska fort, halvtimme rast och sen kollade vi på en jätte tråkig film sista lektionen. Satt nog och halvsov hela lektionen och trots det lyckades jag ta anteckningar (filmen handlade om ryska revolutionen).
Nu blir det plugga för fullt, dricka varm choklad och äta bulle.
Haha, vi hörs senare!


Erkänn att jag är duktig?

U P P S A L A

Hej hörni!
Ska åka till uppsala. Vaknade runt 10 i 10 imorse, somnade på soffan inatt. Haha, det brukar inte hända så mycket. Jag får äntligen träffa min älskade kusin Linnea idag! Så himla härligt, det har jag inte fått göra sen jul ungefär.
Vad ska ni göra idag?


Jag tycker om den här bilden grymt mycket, och motivet är så himla fint!

Kollar på melodifestivalen!













Haha, helt galen dag! Jag hoppas bilderna förklarar mer än ord!
Senare kom tessan också och vi sprang ut i snön, vilket ni kan se på sista bilden! Haha helt galet, jag älskar det!

Kram!

Sebbe ♥
Jag älskar dig


JULIA (L)

Hej alla!
Är hos Julia bästavän. Det kommer att bli en bildbomb på riktigt sen! Haha, wiie!
Längtar efter att få visa er,
kramar!


Peace & Love

Hej hörni, det är lördag.
Jag skulle träffat älsklingen idag, men nejdå han blev sjuk i torsdags tror jag och är fortfarande inte frisk. Vi skulle fira alla hjärtans dag imorgon men nejnej, skit också. Men förhoppningsvis kommer han o hans mamma över imorgon! WIE! Nu ska jag inte vara långvarig, jag ska bara berätta att det inte kommer bli så mycket uppdatering idag heller för jag ska över till Julia. Vi ska fota massor! Så det kommer säkert bli en bildbomb ikväll med lite tur! Yeey, det kommer bli en bra lördag!

Vad ska ni göra på alla hjärtans dag?


Jag bjuder på den, finns inte så mycket just nu som ni inte sett.

VI HÖRS SENARE!

i'm feeling so strange

Samtidigt som jag saknar att kunna göra vad jag ville och vågade, så kan jag inte låta bli att älska så som jag lever nu. Förut var jag inte rädd för vad folk skulle tycka om mig, alla hade en egen uppfattning och jag hade den som stämde (enligt mig). Jag gjorde lite som jag ville, struntade i regler, regler är till för att brytas - det var så som jag levde, jag saknar det lite. Ganska mycket.
Vissa människor har kvar sina tankar om mig, och ha det ni, jag struntar i det, precis lika mycket som jag alltid har gjort. Jag vill fortfarande bara skrika ut allting, allting som finns inom mig!

I'm just more than everone can see. Det gör ont när jag inte vågar visa den verkliga Julia, för jag är rädd att folk ska tycka mindre om mig. Oh my god, det är svårt att skriva det här, som om det är svårt att få ihop en sammansatt text, vilket jag inte tycker att jag lyckas särskilt bra med, jag ger snart upp med den här texten.

Jag vill göra saker, men är rädd för vad andra ska tycka. Tänk om någon lämnar mig? Det har hänt, att jag blivit av med kompisar pga saker jag har gjort.
Gud det går inte att skriva längre, orden tar slut.

W I T H O U T  Y O U   I  W O U L D  A C T I N G  S O  S T R A N G E




Hej, jag ser bra ut

Igår insåg jag en ganska viktig sak. Jag har alltid klagat på hur jag ser ut, men jag ska vara rätt nöjd över det. För det finns bara en i hela världen som ser exakt ut som jag, och jag kanske inte är världens snyggaste men jag är inte ful heller!

Okej, nu ska jag bara skriva snabbt för jag ska ta lite bilder och fixa en kopp varm choklad! Yummi. Dagen har gått ut på att åka pulka och gått på yoga. En riktigt härlig dag, och inte bara det, hade ju 3 timmar lunch också ;) Nice! Vi hörs imorgon.

Vad har ni gjort idag?


Dagens citat

- Dance is like a drug, I'm not happy without it, and I have to do it.

"Jag måste dansa för att våga supa"

 
Come with me..

Förut var jag oslagbar, är jag det fortfarande?

Play the moment 
▌▌ Pause the memories 
Stop the pain 
◄◄ Rewind the happiness

Med dem orden säger jag godnatt! Vi hörs imorgon kära människor!

Vad ska man säga?

Jag kan inte bestämma mig över hur jag ska må. Är det något du kan bestämma över själv eller bestämmer någon annan det åt dig? Jag försöker hela tiden intala mig själv att jag kan, men hur lätt är det när jag aldrig kan få visa det? Jag vill, jag vill och jag kan, jag kan. Eller?

Jag söker tröst hos mina vänner men får skuldkänslor när jag tänker på vad dem går igenom. Jag kan ju inte lägga mina problem på dem då också! Men vem ska jag prata med då? Om jag inte vågar prata med vännerna, pojkvännen eller familjen, bara för att jag är rädd att dem ska må sämre? Jag söker nya vänner på chatten, människor jag inte ens känner för att få någon att prata med, men alla man får tag i där är bara fyllda av skit. Det finns inget liv på chatten.

Jag kämpar för att hålla mig uppåt, och tycker jag klarar mig ganska bra, men ibland håller det inte. Det spricker och jag försöker dränka allting i musiken! Jag klarar det, jag klarar allt jag vill!

Jag vet att jag kan. För om du kan, kan väl jag också?


All I reach for is you

Hej ni!
Nu har jag ätit, varit ute med hunden och fått komma hem igen (trots allt har jag varit hemma ett tag), inte för att jag hade haft så mycket problem med att stanna i stockholm. Men en paus från varandra (som dem flesta vet har jag varit hos pojkvännen) är också bra, att få sakna älsklingen är olidligt men att jag får träffa honom några dagar senare då är jätte härligt!
Jag, älsklingen och hans mamma kollade på melodifestivalen igår. Har inte bidagen försämrats otroligt mycket dem senaste åren? Av 8 bidrag tyckte jag att 2 var bra. Men vi hade i alla fall jätte mysigt. Sen på kvällen gick vi ut och träffade min kompis Sandra som hade tagit sig ända till Hägersten bara för att få träffa oss! Hon skulle vidare till Upplandsväsby när hennes syster hade slutat jobba, vilket inte hände förrän vid halv 12. Då drog Sandra och jag o sebbe tittade på film. Mys värre!
Jag känner verkligen att det här inlägget inte har något som helst innehåll trots att jag skrivit rätt mycket ;)
Allt som ska hända nu är att jag ska avrunda en jätte mysig helg med att duscha och sova! Så skönt!
Planer för veckan:
√ Måndag - Skola, börja skriva uppsats
√ Tisdag - Skola, Träning
√ Onsdag - Skola, träffa någon kompis
√ Torsdag - Skola, träning
√ Fredag - Skola, älsklingen kommer, träffa Sandra
√ Lördag - Åka till ljusterö
√ Söndag - Alla hjärtans dag!


Vad tycker ni?


there is so much left, but it's so much I can't give

Hejsan svejsan!
Det kommer inga bilder idag eftersom jag inte är hemma och min kamera har dött, så det blir inga bilder från helgen heller... attans kamera!
Hela dagen igår var jättebra fram tills jag skulle till sthlm. Det här hände:
♥ Bussj*veln gick sönder
♥ Satt fast vid Gillingebanan i typ 10 minuter innan nästa buss kom
♥ Sebbe & hans mammas bil hade gått sönder
♥ Jag fick åka till Liljeholmen innan sebbe mötte upp mig
♥ Sen blev kvällen jätte bra!

Vi kollade på filmen Australia, mycket bra film, jag ska försöka skriva om den sen, men tycker ni ska se den i alla fall!
Vi hörs senare!

I'm not pop, I'm hiphop

Hej hallå!
Det här ska med till älsklingen:
♥ Kamera
♥ Kläder
♥ Badrumsartiklar
♥ Läxor (som jag kan göra om älsklingen vill spela eller något, hihi snällt av mig va?)
♥ Min bok
♥ Mobilladdare

Det var väl det?
Nu ska jag packa, duscha och sen typ inte mycket mer. 16.45 kommer bussen här nerifrån mig som ska ta mig till norrtälje och sen kan jag åka därifrån till sthlm! Hihi, vad ska ni göra i helgen? :D


jaja, bild på mig... hehe, fail?

Godmorgon

Nu sitter jag i mitt käk igen och äter macka o dricker té. mums!
Igår skulle jag ju berätta varför jag skippade träningen, men det glömde jag bort så jag berättar det nu istället

Jag och min kompis Alice åkte till willys o skulle handla mat åt mig. Sen när vi skulle åka tillbaka hittade inte jag mitt busskort, då fick vi gå igenom hela affären igen och sen gå exakt samma väg tillbaka till bussen och den vägen var inte särskilt rolig att gå, vägen sträckte sig genom ungefär 1 meter hög snö. Sen när vi kommit tillbaka till busshållplatsen hittade jag mitt busskort i bakfickan... Hehe, alice var inte så jätteglad på mig!

I eftermiddag åker jag hem till älsklingen, yeey! Hihi, så det kanske inte blir så mycket uppdatering i helgen. Men jag är tillbaka på söndag!

Vad ska ni göra i helgen? :)


Gårdagens outfit
Rutig tröja - BikBok
Svart linne - Ginatricot
Jeansleggings - Ginatricot

It's so beautiful it makes you wanna cry

Hej underbara.
Har kommit hem & skippade träningen idag, varför berättar jag sen. Lovar!
Dagen har varit helt underbar, och kommer fortsätta vara det. Nu ska jag spela piano!
Vi hörs senare! :*


klarar du tårar, klarar du allt

Godmorgon fina människor!
Sitter i köket och dricker té och har precis ätit lite. Ska snart ut med hunden... jippie.
Jaaa, jag vet inte vad jag ska skriva så mycket mer, vad ska ni göra idag?



KRAM! :D


godnatt...

Okej, ett sista inlägg nu.. Jag känner mig helt fast i bloggandet!
Nu ska jag:
- duscha
- måla naglarna
- prata i telefonen
- plugga
- sova

Godnatt!


Dagens outfit
Sailortröja - Ginatricot
Ljusblåa jeans - Ginatricot

kameran - CHECK

JAAA! Kameran funkar, vilket jag inte trott sen i höstas *happyface* !
Här får ni bara några av bilderna som jag fotade, och eftersom jag inte fotat så mycket innan så är jag inte så jätte duktig på det, men jag jobbar på det :D






Jag tror att..

... jag inte kan hålla mig ifrån bloggen! Som ni ser så har jag under den här väldigt korta tiden hunnit gå in på bloggen och fixat med designen och jag måste erkänna att jag är ganska nöjd!
Har saknat att blogga och sen när jag gått in på kompisars bloggar så har jag plågats av tankarna på att jag har en blogg, bloggandet har blivit som en drog tror jag ;)
Nu ska jag börja om på riktigt. Liksom ändra stilen på bloggen, lägga in egen musik, mer bilder (ska skaffa egen kamera) osv, och jag ska skaffa flera läsare! Yes box!
Välkomna tillbaka! (a)




RSS 2.0