bloggpaus!

Hej alla!
Nu är det bestämt... det blir en bloggpaus. Jag måste reda ut mitt liv innan jag kan fortsätta blogga.
Jag kommer att komma tillbaka, dock vet jag inte när. Tack till er alla som stöttat mig och kommenterat fina kommentarer. Ni är underbarast!
Tack för mig, vi hörs!

Puss!


Bild på mig & sebbe får avsluta..

jag kan inte låta bli att tänka..





... på dans när jag hör dem här låtarna! Dem 2 första är från gamla shower, den sista är från i vintras! 
Dans är som min drog, kan inte leva utan det!


Streeeeeet!

Hej alla!
Street om ungefär 2 timmar! Taggad som ingen annan, saknad att dansa.. tyvärr så har jag sträckt mitt ben så får se hur det går att dansa. Men kul ändå!
Nu ska jag plugga lite och spela mer gitarr.
Och när jag ändå bloggar! Jag har börjat spela in min en ny låt, som kommer läggas ut på youtube sen och även in på bloggen! :D
Hoppas ni kollar efter den!

Puss

Kent - Elefanterna

Hej mina vänner.
Känns bra att jag är på väg att få upp bloggandet igen! Jag har saknat att blogga och få dessa fina och roliga kommentarer!
Ni kan inte ana hur bra jag mår efter en helg med älsklingen. Det är dem stunderna som verkligen får mig att le! Nu tar det tyvärr 2 veckor innan jag får träffa honom igen. Det är lite sorgligt faktiskt... Men den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge. Inte sant? Allt jag kan säga är att jag inte har sovit så bra den senaste veckan. Har haft konstiga drömmar (som jag inte kommit ihåg dagen efter), somnat sent och vaknat tidigt. Imorse fick jag till exempel reda på att jag hade pratat i sömnen (igen) och det börjar bli läskigt...
Något förslag hur man får sånt att sluta?

Kram


Promaster!

Goddag kära läsare.
Jag har precis fått vara med om när min älskade pojkvän fotar mig.. Det va lite läskigt eftersom han är promaster på det! Haha, han är bäst! Åker hem idag igen och får inte träffa honom på 2 veckor, hemskt!
Bloggar mer när jag kommer hem igen!

KRAAAM!

In the name of love...

Ojj det känns som om det är väldigt längesen jag bloggade nu! Det var det? Typ 3-4 dagar sen!
Jag sitter i alla fall på biblioteket och i helgen kommer det bli ännu mer dålig uppdatering... pojkvän kommer ju hem igen! Han kommer senare idag, om 3 timmar faktiskt! Då ska Lallan med och träffa honom sen blir det vi 3 hem till mig och se film och liknande. Hur mys som helst! Imorgon åker Lallan hem och jag + Sebbe drar in till norrtälje för att träffa bästavän, jag är ju inte lite nervös för att dem 2 ska träffas för första gången imorgon! Lalalala, hur ska detta gå? DEM HAR SAMMA HUMOR!! Ajjaj, jag kommer bli utmobbad.. (a) Förhoppningsvis inte!
Nu känner jag hur trött jag är, och flummig. Kommer ju antagligen inte få sova mycket i helgen heller, haha!
Vad ska ni göra i helgen?

Jag lovar bättre uppdatering, har tagit en bloggpaus för mig själv nu, behöver tänka men lovar att bli bättre igen!

Kraaaaaam


förlåt för uppdateringen.

Hej alla!
Jag lever. Skriver mer sen ska nämligen ge ut datorn till mamma, och sen spela sims 2 (a)
hihi någon annan som spelar det? :D

hur är eran helg?

Hej alla!
Sitter hemma hos älsklingen och bloggar. Snällt av honom att låna ut sin dator till mig! :D
Vi har precis käkat lite och senare ska vi träffa några av hans kompisar är det tänkt!
Hittills har jag haft det jätte mysigt och ikväll ska vi hem till hans kompisar och spela poker, miihihihi.
Men nu ska jag och älsklingen krypa ner i sängen och kolla klart på Indiana Jones.
Har ni sett den? :)

lalala bara 5 minuter kvar...

...tills jag åker till norrtälje för att sen byta till stockholm! Så himla skönt att få åka iväg ett tag och få spendera tid med älsklingen! Vi ska bara ta det lugnt ikväll, kolla på let's dance och bara mysa! Sen imorgon så ska vi väl hitta på något och sen på kvällen blir det pokerkväll med hans kompisar, hur ska det gå?! ;) haha, jag skriver kanske i helgen om jag lyckas övertala honom annars hörs vi på söndag! :D

Puss & Kram på er, trevlig helg!

Ska jag köpa lösnaglar?

Eftersom jag länge (snarare hela mitt liv) har velat har långa och fina naglar har jag många gånger övervägt att köpa lösnaglar. Jag har testat det förut, och eftersom jag köpte på tok för långa så har jag aldrig haft tanken på att skaffa det igen! Men nu ploppade tanken upp, men då blir det den kortare sorten för min del. Vad tycker ni? Är det bättre att spara ut naglarna och försöka få dem så fina som möjligt?



DET ÄR REA PÅ JUNKYARD.SE så nu blir det shopping!
Vad jag lugnt skulle vilja ha är dem här schnygga kläderna!

Ziphood "Star Search" - Black
Dock inte rea! 999 :-

Ziphood "Hokkaido Mid Layer" - Poolgreen/White
1049 :- 629 :-

Ziphood "Geisha" - Optical White
899 :- 539 :-

Rackarns så snygga kläder det finns på den där sidan! Men attans så dyra :(
Hiss eller Diss?


Sebbe mitt allt !



Tänk att jag trodde att kärlek inte fanns på riktigt. Att allting som hade med det att göra bara var på lek, så som ordet låter så är det nog ganska lätt att tro det, kär-lek.
Jag kunde aldrig tro att jag skulle hitta en människa som dig även om alla mina vänner sa att jag skulle hitta en sådan person.
Tårar har runnit pga kärlek, och nu rinner dem pga glädje, glädjetårar!
Jag trodde aldrig att jag skulle kunna älska någon igen, efter att ha sårat och sårats ett antal gånger.
Innan jag träffade dig så va mitt liv hemskt, riktigt hemskt. Jag ville bara lämna allt. Utan dig skulle jag fortfarande skära mig, röka och må dåligt. Du har gett mig så mycket mer än kärlek, du har gett mig glädje, lycka och en annan syn på livet.
Jag älskar dig så himla mycket älskling.
1/1-2010 kommer vara ett datum jag aldrig glömmer.
Jag älskar dig så sjukt mycket sebastian schedin, vill aldrig lämna dig <3


Anonym?



Svar: Jag fick den här kommentarer för länge sedan men har inte haft tid att svara på den, och jag har även glömt att göra det. Men jag har gått omkring och tänkt på det där jätte länge och det är nog inte så att jag har någon speciell stil.
Jag är med kompisar som tillhör emo/fashioncore-stilen, vilket jag tror jag också hör till då eftersom jag klär mig så osv. När personer som går förbi mig (som jag känner) skriker "EMO!" så säger jag bara, jag har min egen stil.
Och det som störde mig med den här frågan var att den som har frågat är Anonym..

Jag älskar dig sebbe <3

Hej alla!

Anledningen till att jag inte bloggade igår var för att jag för det första stannade kvar i skolan fram till 4 igår och sen var jag hemma runt 20 i 5 och då blev det äta middag, gå ut med hunden och sen plugga! Så det är anledningen till att jag inte bloggade. Egentligen borde jag inte blogga nu heller för jag borde egentligen plugga.
Nu har jag lite bilder att lägga upp, så det blir inte så mycket text. Tyvärr är bilderna väldans dåliga, men ni får nöja er med dem.

Kram !

Vad har ni gjort idag?


Här är mina naglar, dem är verkligen jätte fula men har försökt göra något åt det, och ni ser ju hur det gick..


Köpa något liknande? Jag älskar Converse! Vad tycker ni?


Sminkad vs Osminkad

Ett ganska konstigt ämne att blogga om men kolla vilken skillnad det är när jag är sminkad och inte alls sminkad!
Det är många som ber mig att inte gå sminkad till skolan för dem tycker jag är vacker utan smink, medans jag själv tycker det är hemskt om jag skulle gå utan smink!


Osminkad


Sminkad


This time, this place, misused, mistakes !

Innan jag börjar med själva inlägget så vill jag bara skriva några extra betydelsefulla rader!

Det är till min älskade pojkvän som hade skickat världens sötaste, finaste och mest underbara sms till mig som jag vaknade till imorse! Jag kommer gå omkring och le hela dagen! Jag älskar dig så grymt mycket älskling, du är mitt allt till 1000 % !
1/1-2010 <3


Jag sitter och dricker té och har precis ätit en macka. Min hals känns jätte konstig, typ igentäppt?! Är jag på väg att bli sjuk igen? Jag har lite ont i huvudet också! Ånejj, inte bli sjuk nu! Nästa vecka passar men inte nu, jag vill vara helt frisk när jag ska till älsklingen nu i helgen!! Dagen kommer gå ut på att plugga lite och bara jobba med skolan, antagligen prata i telefonen i timmar med en massa underbara och vackra människor!

Kram!

Har ni något sätt att bli av med förkylning? :)

lalala, konfirmation!

Hej ni söta!
Nu är jag klar med min design, blev rätt nöjd så nu får det vara såhär! Glad!
Snart ska jag åka på min konfirmationsgustjänst. Det här inlägget blir inte långt för jag ville bara att ni skulle veta att jag faktiskt lever.
Nu ska jag typ göra något, ingen inspiration. Kanske skriver senare :)

Kram!

Vad tycker ni om designen?

ingen rubrik här!

Hej alla!
Dagen kommer gå till att plugga och sen kanske hitta på något lite senare?
Skulle ha gått på konfirmationen men allt vi skulle göra var att åka pulka och sådär, visst lät det mysigt men jag är inte så mycket för pulkaåkning, jag har fortfarande lite problem med att skratta, le och vara i närheten av mycket människor! Jag tycker verkligen det är jätte jobbigt, till exempel att gå på bussen och ha allas ögon på mig, det är verkligen jätte jobbigt så jag brukar titta ner i golvet varje gång jag går på bussen.
Men jag sov till 12 idag, då blev jag väckt av mamma. Ganska skönt att få sova ut. Vid 10 imorse blev jag väckt av ett telefonsamtal av Linda, det är hon som ska ha våran hund när hon har valpar (vi har våran hund på foder) vilket kommer hända om 2 veckor ungefär! Linda sa att Tova (min hund) skulle få flytta in hos henne lite tidigare, ungefär 1 vecka innan hon ska få sina valpar, alltså flyttar hon nästa vecka. Jätte jobbigt tycker jag, och då ska hon bo där i 2 månader! Jag tycker det är jätte jobbigt att min älskade hund ska bo borta ifrån mig i 9 veckor, usch.. Men sån tur är så bor hon bara 1 km ifrån mig så jag kommer kunna gå upp till henne så ofta jag vill!

Men nog om det, nu ska jag plugga lite engelska mitt nyårslöfte var ju trots allt att lägga ner mer tid på skolan! Sköönt att det kommer hållas!!

Kram!


Vi kör en Hiss&Diss-lista nu på kvällen!

DISS!

Uggs - Dem kanske är sköna, men jag tycker inte dem är speciellt snygga. Och eftersom dem är tyg så blir dem blöta av att gå i snö och slask, och ska ändå inte vinterskor skydda lite mot det? Det är ju inte speciellt kul att gå med blöta strumpor och om man gör det blir det ju kallt ändå så vad är det som hjälper?



Bilddagboken - Trots att jag har det själv så tycker jag att det är så fruktansvärt tråkigt, och jag är även aktiv osv men vad leder det till? Om man inte har kamera eller tar bra bilder, varför har man bilddagboken? Jag har även sett att det finns människor som lägger in bilder på sig själva nakna och vad är det för mening? Det va nog inte tanken om bdb innan.. + att den där sidan bara ger en massa sidor, ännu en anledning till att jag fullkomligt dissar bilddagboken!


HISS!

Spotify - Det måste vara det bästa som finns på dem flesta datorer nu för tiden. Jag fick spotify för inte alls så länge sedan men jag använder det jämt! Man kan ju få tag på praktiskt taget all musik som går att lyssna på nu, trots att man har reklam tycker inte jag att den stör så mycket när man får lyssna på hur mycket musik man vill dygnet runt!

Varm choklad - Som dem flesta på min blogg och som läste min förra vet så älskar jag varm choklad! Det finns inget bättre när man har varit ute och är jätte kall än att du kan sätta dig framför TVn och dricka varm choklad! Och sen är det ju ännu bättre med grädde och riven ljus blockchoklad ovanpå, en rekomendation!




Ska fixa mig en kopp varm choklad nu, och sen sova!
Natti!


sjuk?

Godmorgon mina vänner.
Dags att morgon-skriva, har precis ätit frukost! Sista dagen innan helg igen då, varför ska man börja skolan och sen 2 dagar senare ha helg igen? Mjukstart kanske? Aja, jag gillar det i alla fall.
Kommer inte uppdatera efter skolan idag tror jag eftersom jag ska hem med Wilma sen och den sötisen har datorförbud! Men jag uppdaterar när jag kommer hem ikväll.
Nu ska jag gå ut med hunden, fixa mig och någon gång där emellan så kommer älskade Lallan hit och gör mig sällskap! Wiie!
Jippie, skolan!

magont!

Go'kväll !
Sitter i köket och lyssnar på det här assköööna bandet! Jag verkligen älskar deras musik! Och jag vet inte vad det är som drar mig så mycket till dem, älskar dem i alla fall!
Idag var det första skoldagen, det funkade faktiskt. Var rätt så skönt att få träffa alla igen!
Efter skolan skulle jag har träffat Filip & Marcus men var tvungen att stanna i skolan så det fick jag avboka, tyvärr blev killarna jätte ledsna på mig så jag fick lova dem att träffas på söndag istället! Hihi, imorgon blir det först träffa min bästa vän som jag inte har träffat på 3 månader och sen så bär det av hem till älskade Wilma för att pressa film och mysa! Rikigt mysigt! Kommer hem framåt 21-21.30 tiden imorgon-kväll så jag skriver då om hela dagen!
Jag är trött, somnade av misstag på min säng från 10 över 6 till 7! Härligt... hur ska det nu gå att somna?
Aja, det ska jag ta reda på nu.
Natti!

Fy sjutton för elektricitet !

Godmorgon !
Någon mer än jag som är vaken? Antagligen inte, blev förvånad när jag automatiskt loggade in på msn imorse och det fanns en kompis till mig online, det visade sig att han hade varit uppe hela natten - 4 dagar i sträck! Stackars unge! Haha, men han gör ju som han vill.
Skolstart nu då! En ganska lätt outfit: Jeans, leopardlinne i grått, min rutiga hoodie och mina randiga emovantar (kanske)!
Ni får kanske bild sen.
Kom upp på en gång imorse (05:30), trots att jag inte sovit så många timmar inatt så kände jag mig ovanligt pigg!
Jag och min kompis Wilma kom fram till att vi ska "glömma" att det är idrott idag, jag mår inte så jätte bra och min mamma kommer aldrig skriva någon lapp till mig.. Hoppas det inte påverkar mitt betyg alltför mycket!

Nu ska jag ut med hunden, fixa mig och sen dra mig mot skolan! TAGGAD!! Dags att få träffa älskade klasskompisar igen, jag är väldigt fäst vid min klass. Hur härligt som helst!


Har du känt den där känslan?

Har ni någon gång känt den där känslan när ni är så glada att ni bara vill gråta? Jag fick den känslan för ungeför 20 minuter sen och den sitter i! Under tiden Janne och Amanda var här så fick min mamma ett samtal... hon kom in i rummet där jag och amanda satt och bad mig skriva mitt mobilnummer, jahapp vad skulle hon ha det till nu då?! Jag fick en känsla i kroppen av att det kanske var min syster? Jag har 2 halvsyskon på min pappas sida som jag inte har haft någon kontakt med på 10 år kanske? Men tanken skakade jag av mig snabbt, och mamma lovade att berätta senare. Sen när jag, mamma, janne och amanda satt och åt efterrätt så kom det där upp igen och jag frågade mamma vem det var som hade ringt och varför hon behövde mitt nummer, hon sa att vi skulle ta det sen och utan att jag tänker mig för så frågar jag "Var det syster yster?" som om det hade varit det mest naturliga i mitt liv, vilket det absolut inte är! Och hon tittade på mig som om jag hade läst hennes tankar och jag blev lite fundersam och rädd men som svar fick jag "inte riktigt, utan det var din bror". Jag tror mitt hjärta hoppade över ett skutt! För första gången på 10 år ska jag få höra en röst jag inte hört på 10 år.
Min älskade bror ska ringa mig..!

she cut your hair and from your lips she drew the...

Som jag skrev förut så har vårat vatten fryst, och hela dagen har mamma gått omkring med element, hårtorkar och en massa desperata försök att få ledningarna varma igen så vi kan få varm + kallvatten. Nu drog vi så mycket el att några av våra elledningar har slagits ut! Jag tror min mamma har en problem-dag.
Stackarn..
Och förresten! Kollade min statistik för en stund sedan och jag hade besöksrekord igår! Härligt, fortsätt så!


Ska spela in låten och lägga in den på bloggen ? :D


*dreggel*

599 :-


199 :-


249 :-


Allting är från min favorit för att komma dit klicka här


försenad vblogg


Videon är från igår innan vi skulle åka och hämta pojkvännen.

Hej alla! 
Slutet på jullovet har verkligen inte kunnat sluta på ett bättre sätt! Jag hade en helt underbar dag både igår och idag. Hela kvällen igår så tittade jag och älsklingen på film, bl.a Twilight och en massa andra bra filmer! Älsklingen lagade även middag till mig! Och det blev übergott! Han lagade kött & potatis i ugn, yummi! Sen återgick det till film. Mysans värre. Han hade även tagit med Cloetta (choklad) som vi satt och smaskade. Vi var väl uppe till 3 inatt någonting sen så somnade vi om. Jag vaknade vid 6 tiden av att jag nästan blev nerputtad ur min säng, haha då fick jag putta på honom så han skulle flytta på sig, då vaknade han istället. Sen somnade vi om och vaknade vid 10, då gick vi upp och åt frukost osv. När vi gick upp hade vi inget vatten. DET HADE FRUSIT så när mamma vaknade fick hon panik och det blev springa och stojja!
Sen vid 3-tiden kom älsklingens mamma och hämtade honom för dem skulle vidare till hans faster, det var första gången jag träffade hans mamma och hon var väldigt trevlig!
Jag och Sebbe har redan börjat planera vad vi ska göra i sommar! Vi ska bl.a åka till öland och ut till Arslejjan (en massa berg vid en badplats där jag bor) och grilla med kompisar och sånt! Jätte mysigt!!
Nu är jag med mammas killes dotter Amanda, hon är jätte mysig! Vi sitter vid en varsin dator och har precis bakat. Yummi!
Nu kom mamma och janne hem också så nu blir det mumsi!

Pusshej !

älsklingen <3

Bara snabbt!
Nu ska jag och älsklingen gå ner och kolla på Basic Instincts och kolla gamla foton på mig?

ojoj stress !

Hej alla!
Orkar inte svara på era kommentarer och liknande. Det gör jag på torsdag eller om jag får tid över!
Sitter och skriver ett snabbt inlägg bara eftersom jag ska upp i mitt och städa det sista i mitt rum innan älsklingen kommer! Det här blir ett lyckat slut på jullovet!
Glöm inte bort min frågestund, för att komma till den KLICKA HÄR 

Kramis. 

dagen innan!

Go kväll!
Idag har jag inte gjort så mycket. Tog en promenad i det sköna vintervädret. Solen sken och snön bara glittrade! Kändes som om jag inte hade varit ute på evigheter. Senare blev det middag med mamma på stan, väldans trevligt!
Jag ska köra igång en frågestund precis nu! Och den slutar på onsdag eller torsdag!  
Har ingen ork just nu att blogga. Är trött. Ska äta ananas, sätta igång en film och sen sova!
Kram

btw - IMORGON KOMMER POJKVÄN HIT! :'D


Frågestunden börjar NU !!


Nyårsoutfit!

Hej alla, känns ju nästan lite pinsamt nu när jag inte skrivit på såhär länge!
Jag känner mig faktiskt ganska tom nu, men har haft några dagars bloggpaus så min inspiration är kanske tillbaka nu?! Nyårsafton blev faktiskt ovanligt lyckad! Bild på hur jag såg ut får ni nedan.
Vid 6 tiden på nyår så åkte vi till familjen där vi skulle fira nyår. Som nyårsmiddag åt vi skaldjur bla hummer, kräftor, havskräftor, musslor och en massa gott! Sen efter det gick jag och min kompis Lucas (den yngste i familjen, lika gammal som jag) upp i hans rum och spelade Mario Kart Wii. Det var riktigt kul. Han vann dock, mindre kul 5-1 till honom. Vi spelade ändå fram till 23 någonting, då gick vi ner och spelade ett spel som hette Champagne-galopp 2009 - hans kära mamma (som är riktigt duktig på spel) hade gjort spelet. Det satt och spelade till klockan 23:45, då gick vi ut och kollade på fyrverkerier och sådant. Sen gick jag o Lucas upp igen och spelade och såg på tv. Det va kul :D
Vid 3-tiden där ringde janne och mamma jannes äldsta son philip så han fick komma och hämta oss.


Outfit
- Lila klänning (julklapp)
- Svarta tights


Smink & hår
- Svart eyeliner
- Tupperat hår

RSS 2.0