såhär är jag när jag är glad!

 

MIN TUMME BLÖDER! för jag råkade skära mig i tummen när jag försökte göra sönder en rakhyvel (det var bladet jag ville åt) OCH JAG LYCKADES! :D JAG ÄR KICKASS!

Och jag är glad, jätte glad trots dagens händelser, och nej ingen får veta. MOHAHAHAHAHAHAHAHHA för jag är elak nu!

Min tumme gör ont..

KISS är respekt! INTE DU!

MEN SNART SKA JAG ÅKA OCH LEKA MED JANNICE MIN ÄLSKLING! FETT GRYMT, KÄNN PÅ DEN DU FÖR DET SKA INTE DU!!!

Jag är bäst. Malin & Jannice också, de är mina fruar. Mohahaha INGEN RÖR DEM!

HEJDÅ!!


btw - min tumme blöder inte längre!


Dagens glädje



Min kära Amanda.
Du lyser upp min dag.
Älskar dig ♥

att vara eller inte vara en smurf?

God kväll
Sitter i soffan efter att ha haft en ganska jobbig dag. Har haft mycket tråkiga lektioner, vilket gör mig så extremt trött! Om några veckor ska vi ha en volleyboll turnering i skolan. Ska jag klä ut mig till Vita damen eller en smurf? Bestäm åt mig!



Hittade ingen bild på Vita damen, tyvärr..

Filmmys

Nu ska jag sätta igång en gammal film som jag älskade jätte mycket när jag var mindre. Alla har väl sett Lilo & Stitch? Men har ni sett uppföljaren? Lilo & Stitch 2? Haha världens gulligaste film! Jag älskar den massor. Får se om det blir den, och då lär jag ju somna till den också? Fett skönt.
Imorgon är det skola igen! Och jag är utvilad :D Underbart! På torsdag ska jag färga mitt hår förhoppningsvis! ROSA! Det blir helt jävla fantastiskt! Åååååååååh va jag längtar! Och jag menar det verkligen! Det är mina bästa vänner som ska få hjälpa mig med det. Ååååh raaaaaaaaaaaaaaaawr! Älskar er Jannice och Malin :love:

Godnatt folks!


Middag

Så som dem flesta som följt mitt bloggande under en tid vet om att jag har haft början på ätstörningar och att jag har problem med att äta, underbart ett 3e mål den här dagen inom några minuter. Inte kul.. usch jag hatar att vara rädd för att äta för jag vet hur viktigt det är.

Nu ropar mamma. Vi hörs sen!

haha älskar reklamen :D


jag har ont i magen..

Jag har varit ganska dålig på uppdatera.
Jag har vrickat min högra fot, ajaj inte kul kan knappt gå, och sen så har jag träningsvärk i hela kroppen efter att vi dansade breakdance på idrotten i torsdags! Det var riktigt kul!

Igår var det fredagsmys med Wilma. Det var riktigt mys. Vi åt godis, kollade på let's dance och bara myste. Jag tyckte verkligen att helt rätt person vann!
Idag ska jag försöka ta mig till norrtälje och träffa någon person. Känner verkligen för det!
Japp, men nu ska jag nog ta mig en dusch och försöka få tag på någon!
Vi hörs ikväll kram ♥


Jadu, ny design, frågestund?

Go'kväll blöggen.

Har inte kunnat blogga för att mitt internet verkar inte ha tyckt om mig särskilt mycket dem här 2 dagar, det har nämligen stängt ner sig själv osv. Väldigt irriterande..

Idag har jag inte gjort särskilt mycket. Efter skolan skulle egentligen min kära Jannice följt med mig hem, men så blev det inte. Istället så gick jag ut och sprang när jag kom hem. Efter halva vägen tog det stopp, jag hade fått skavsår, då började jag självklart vanka hemåt.. det blev ännu värre, såååå nu sitter jag här med skavsår på båda mina fötter. Oj så underbart.

Har även funderingar på att börja på min nya design igen. Ska ändra i menyn, ändra färger och en massa annat. Menyn har ju sett lika tråkig ut i evigheter. Blä. Nu blir det nog lite mörkare färger, fast ändå ganska ljust. Grått, lila och kanske svart?

P.S frågestund?



50 000 tears

Go'kväll
Har precis ätit en god middag som för mig bestod av lövbiff & pommes fritt, gott men dock inte det nyttigaste.
Nu sitter jag och lyssnar på en extremt bra låt med Justin Bieber. Han är ju för söt! :P
Dagen spenderades med min älskade emmy! Ojoj, va kul vi hade. Vi bakade kladdkaka, fast utan kakao, så vi tog O´boy-pulver istället. Blev inte alls lika gott..
Buhu. Nu ska jag spendera en skön kväll i soffan, fortsätta sticka på mina vantar (eller vad det nu blir) och kolla på The X-effect! Kärlek på det programmet, hoho älskar det! Efter det ska jag ta en skön dusch och gå och sova!

Vi hörs kanske senare!


Like I said, olagligt söt..


Do not try to fix me, I'm not broken

Hur mycket ska jag behöva gå igenom innan jag ens vågar gå till en kurator?
Jag mår inte bra, inte så som alla tror och därför gömmer jag mig bakom svarta ringar och en lång lugg nerför ögonen. Ingenting är sig likt efter att du lämnade mig, lämnade mig här helt ensam att stå på egna ben. Hur tänker du människa? Jag hatar dig. Jag hatar vad du gör mot mig för du vet att det var fel.
Helger, nej. I skolan är det de ända jag längtar till, och sen på helgen kan jag inte vänta på att få komma tillbaka. Leva mitt eget liv, där det inte finns några murar runt mig! Jag hatar skolan, skippar fler o fler lektioner, orkar inte jobba. Skiter i allt, i livet. Vill inte åka hem igen. Jag vill sitta på mitt rum och bara vara där, inte göra någonting, sitta och stirra in i väggen och sen känna hur tårarna börjar rinna, sen komma med en massa bortförklaringar, eller gå och lägga mig innan någon upptäcker att jag gråter.
Du var inte här när jag var rädd och grät, varför är du inte här och tar hand om mig nu?! DU ÄR FÖRFAN MIN PAPPA! Och familjen här hemma blir inte bättre för att du försvinner. Du missar så mycket, jag också! Du missar min uppväxt och jag missar min pappa! Jag missar ett helt liv utan min pappa. Jag säger att du är död, för det är så det känns, som om du aldrig har funnits! Alla gör misstag och mina föräldrar gjorde ett stort misstag för 14 år sedan..!



Jag ramlar ihop och andas tungt,
det går för snabbt.
Jag andas för snabbt.
Jag sluter mina ögon,
och faller in i trans.
Jag väcks upp ur min värld,
med en hand på min sida.
Jag hör människor som skriker,
skriker ni mitt namn?
Vill ni att jag ska vakna?
Jag kan inte uppfatta vad ni säger.
Jag försöker prata, men det kommer inga ljud.
Jag känner kväljningar,
jag vill kräkas.
Jag försöker stoppa fingrarna i halsen.
De runt omrking mig låter mig inte göra det.
Stoppa mig om ni kan,
jag sluter mina ögon igen,
och faller än en gång i trans.


kärleken checkar in!

Go'kväll folks!
Ligger nere i soffan med en hund bredvid mig och även en popcorn-skål. Hela kvällen har jag ägnat mig åt att sticka ett par nya torgvantar, ååh så trevligt!
Nu ligger jag och kollar på Blåsningen, helt random program - verkligen! Men kul är det! :D Jag har även en kopp varm O´boy i närheten av mig! Snart ska jag även gå och lägga mig i badet och sen försöka komma isäng lagom tidigt. Får se om jag kommer kunna komma till skolan imorgon, så som det har snöat här idag och sen är det en storm utanför nu! Jisses..
Och för att göra kvällen ännu mer perfekt så ska jag kolla på Kärleken checkar in på kanal 3 ikväll kl 21!

Godnatt! ♥


Är dem inte kärlek?

Ben&jerrys och snö!

Jag känner starkt för ben&jerrys - half baked, det var för länge sen jag åt det!


Hejsan alla.

Hade tankar om att jag skulle ha en utedag, och bara ta det lugnt i solen, kolla efter blommor och leka med hunden men mina planer ändrades snabbt när jag hade öppnat ögonen och tittat ut genom mitt fönster. Det började med bara lite snö, och 10 minuter senare så rasade det ner snö och det gör det fortfarande! Fifan, det skulle ju försvinna, det var ju påväg bort! Gaah!

Eftersom mina planer förstördes får jag väl göra lite nytta, ska göra en massa läxor och sen ska jag göra en kladdkaka!

Nu ropar mina läxor på mig. Kram


You have stolen my heart!

Hej mina vänner!
Var precis ute med hunden och det var nog länge sen det var såhär fint! Allt var färgglatt, eller det kändes så i alla fall och snön håller på att smälta bort totalt! GUUUD va skönt, jag vill bara att den ska bort, bort nu!
Jag har dessutom fått 2 beställningar av designer, och det tackar jag ja till eftersom jag bara tycker att det är kul med design! Guud va bra.
Idag blir det:
* Städa rummet
* Göra iordning 1/2 designer
* Åka till Rådmansö
* Vara där med Nicke, Jonte o Jontes flickvän
* Åka hem vid 10
* Göra inte ett piss!

Hihi, vad ska ni göra idag folket?


Dödstrött och förvirrad!

Jag är fullkomligt slut! Hela veckan, den har varit helt hemsk! All stress och skit. Guuuud, det är fredag kväll och jag är så sjukt jävla trött. Hela kvällen har jag praktiskt taget suttit på mitt rum och bara tagit det ovanligt lugnt. Pratat i telefonen och bestämt vad jag ska göra imorgon och resten av helgen. Imorgon bär det av till Rådmansö för att se film med Nicke, Jonte och Jontes flickvän :) Hihi trevligt. Sen på söndag ska jag, fredrik och jossan kanske ägga hus! Åh en härlig helg! Fett skönt! Sen ska jag ta tag i skolan igen nästa vecka, helt utvilad.

Aja nu ska jag stänga ner datorn, lägga mig till sängs och läsa en bok :D
Puss! ♥


Jag Är

KLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR :D äntligen är jag klar med den där förbannade uppsatsen! Skickade in den till min lärare för ungefär 2-3 minuter sen. Gud va det är skönt! Äntligen är den inskickad! ÅÅÅÅH! INGET MERA JOBB! Nu är jag jätte trött så nu ska jag gå ner och ta ett glas cola och sen sova. Kanske inte är den bästa blandningen, men nu orkar jag inte bry mig!

Godnatt folket!

Mitt liv är en mystisk värld..

Som rubriken säger så stämmer det väldigt bra. Hela min värld är helt random, jag känner mig tom.. Och ändå så är jag full av lycka. Jag vet inte. Hela min värld snurrar, om jag kunde skulle jag göra något åt det nu. Fan, kärlek hit och kärlek dit! Finns det ens något sånt?! :O
Det ska alltid vara något som inte klaffar med något annat. VAD HÄNDER MED MIG?
Jag kan inte bestämma mig för vem jag ska vara.


Jag sitter på biblioteket, det är skönt. Jag kan tänka klart här. Jag väntar på att min träning ska börja, det kommer bli ännu bättre för då får jag något helt annat att tänka på som gör att jag kan slappna av och rensa tankarna, äntligen få göra något jag vet att jag är bra på!
Nu ska jag leta upp en bra bok, börja läsa den, fastna, låna den och läsa vidare efter träningen! NU ÄR HELA MIN KVÄLL KLIRRAD!

Fotofeber!

Hej alla!
Julia var här ikväll, det var väldigt trevligt. Alltid lika roligt! Vi tog en foto/pratrunda i mörkret, det var riktigt mysigt, att kunna prata om hur hemska saker som helst och överdriva så det blir något kul av det! Det är riktiga bästa vänner som får en le hur svårt det än är!
Efter promenaden spenderade jag och Julia resten av tiden på mitt stökiga rum genom att fota allt! Haha, det var riktigt kul! Och jag har 10.50 kr till min systemkamera än sålänge ;) Hahaha, jag längtar efter den!
Nu ska jag snart lägga mig till sängs, fett mys! Och läsa Twilight, imorgon är det torsdag!


En bild på min favorithund!

 


Hey you, we can turn it up!

Hallojsan folket!
Ska skriva klart min uppasts idag, och jag vet att jag har sagt det ett antal gånger innan. Runt typ 10? I alla fall till mina kompisar.. Men jag är lite efter med den där uppsatsen. Mihihih :D
Skoldagen var faktiskt överraskande bra, dvs om jag bortser från en kille som bara ger mig eld i blicken! Gah, jag tycker synd om dig människa, jag lider med dig! Usch och fy. Men som sagt, bortsett från det var dagen faktiskt helt OK. Hittade en tjuga på golvet i korridoren idag :D Mahaha, den låg framför ungefär 6-7 stycken "bitchiga" tjejer.. omg blåsta? ;)
Haha nu ska jag plugga. Senare kommer Julia, kärlek på det!


NAW!



Tack så jätte mycket, du gjorde min kväll kan jag berätta för dig! :D

JuliaMaria - Why did you leave me?



Som jag sa så skulle jag börja lägga ut mina låtar! Och ja det är min egen låt, och jag som sjunger, ni får gärna kommentera vad ni tycker om den! :D


HAHA, just nu. bästa vän och jag <3



Hahaha jag just nu, kärlek på oss <3
hitta hennes blogg här!

TÄVLINGS-DAX



Jag är med i en tävling hos Emma !
Man kan vinna en reflexskärm och här hittar du tävlingsinlägget!

Var med du också?! :D

PÅ TAL OM INGENTING!

Det slog mig just att som jag sa så har jag ändrat lite i menyn, bland annat mina Kategorier!
Nu finns det en ny kategori som heter "Lyssna och njut", där kommer jag ladda upp min egna musik. Kommer antagligen lägga in en låt där senare idag. Lova att lyssna! :D


lite ändringar, tycker ni om det? :D

Hej alla!
Som ni ser så har jag gjort om på bloggen, ändrat lite färger, textsnitt, header och lite i menyn osv. Det får vara såhär ett tag nu, ska skaffa en bättre sen men jag håller på att lära mig så det kommer nytt hela tiden :) Dessutom har jag också skaffat smileyisar till min blogg. Tycker dem passar väldigt bra här! Så de så! :D
Hehe, det känns ganska bra..
Måste tyvärr meddela att mitt och sebbes förhållande avslutades igår. Det tog hårt på mig, tyvärr och jag tror att sebbe var nästan lika ledsen som jag.. Tack för dem här 2 ½ månaderna, du har förändrat mig!
Jag slänger in en dikt och sen så ska jag plugga skiten ur mig, snart kommer Lallan hem hit med en massa läxor, hon ska få hjälpa mig en massor!

Kram :P

 Jag kommer aldrig komma över dig.
Du gjorde mitt liv till något som var värt att leva.
Så varför hände det här?
Nu vill jag se dig sårad och lidande.
Så som jag känner mig.
Fast ändå inte..
Jag får bara frågor om vad som har hänt mellan oss.
Och jag svarar likadant på alla, jag vet inte.
För jag vet verkligen inte.
Jag säger det här en sista gång, släpper dig och låter dig gå.
Jag älskar dig Sebbe

1/1-2010 - 15/3-2010
2 ½ månad, dem lyckligaste i hela mitt liv.
Jag glömmer dig aldrig.

Jag är ledsen okej?

Jag har haft världens sämsta uppdatering på den här bloggen, det vet jag, förlåt. Har verkligen försökt hinna med men det har inte gått så bra, ska bli bättre, snart.
Jag har en annan blogg som jag skriver ner alla mina tankar i osv och har varit väldigt aktiv på den bloggen, ni kan kolla in den om ni känner för det!

Ni hittar den bland mina länkar

felåt..

Hej alla
Har inte skrivit på 4 dagar, har helt enkelt inte orkat och gör det inte nu heller. Jag mår skit just nu, inget är som det ska. Jag mår sämre än vanligt, än jag gjort på länge. Det känns som om jag har förlorat allt..

tårar och fobier

Hej alla.
Har gråtit en tår nu på kvällen. Tog en spruta och som ni nog inte vet är sprutor det absolut värsta som finns i min värld. Jag gråter så fort någon säger att jag ska ta en spruta. Den var mot Livmoderhalscancer. Aja 2/3 sprutor är klara nu.  Usch och fy.. Har ni någon speciell fobi?

Det blev lite shopping idag! *happyface*
- En *goth* klänning
- En *goth* kjol
- Hårfärg (svart såklart)
- 2 par Hello Kitty hårspännen
- 1 Bow hårspänne

Klänningen och kjolen var på rea! Klänningen kostade egentligen 420 :- men fick den för 30 :-
Kjolen kostade egentligen 220 :- men fick den för 50 :-
Shit! Haha, men jag blev glad för det. Resten av kvällen ska jag o nea vara med hennes mamma + hennes pojke + min mamma o janne. Härligt. Sen drar jag och nea ut på fest.
Ni får se bilder på kläderna imorgon.
Kram!


klarade det inte första gången, hur blir det med andra?



Lägger bara in en bild nu och sen säger jag godmorgon, vi hörs senare för nu drar jag ner på stan! Hälsa om ni ser mig!
Puss ♥

5 saker ni kanske inte visste om mig

1) Jag älskar skor! Det är sant att jag älskar skor och ändå så använder jag inte så speciella skor sneakers brukar vara det enda som duger åt mig, det bästa som finns är att kolla på skor på nätet medans att shoppa skor i verkligheten måste vara det absolut tråkigaste som finns! När jag ska handla skor slutar det alltid med att jag blir så arg som det bara går!

Skor som dessa är så rätt som det går, synd är ju bara att jag aldrig skulle kunna gå i dem.. :(


2) Jag har bloggat långt innan den här bloggen. Jag har nog sammanlagt bloggat i max 3 år. Har haft ungefär 4 bloggar innan jag hade den här och nu är jag här för att stanna. Mina andra bloggar har varit på andra sidor än blogg.se bl.a devote.se och andra, men blogg.se är bäst av alla som jag har haft på.

3) Jag är besatt av min mobil. Jag går inte någonstans utan den, när jag inte har den i fickan så är den i min BH :$ haha, men jag går ingenstans utan den. Jag skickar nog ca 200 sms per dag, om inte ännu mer. Alltså flera tusen i månaden. På nätterna när jag sover ligger den bredvid mig och tar emot sms så när jag vaknar på morgonen händer det att jag har runt 7 sms som jag har fått under natten =)

4) Jag är en nattperson. Jag håller mig helst av allt vaken på natten, det är då det är roligast att vara vaken. Jag är uppe till ungefär 2-4 och sen sover jag hela dagarna och gör likadant igen. Haha, sen är det svåraste som finns att vända tillbaka på dygnet.

5) Jag kan inte sova utan min hund. Alltså min riktiga hund, jag måste ha henne i min säng när jag sover hemma. Det går inte annars. Hon är min älskling, och min bästa vän. Haha det kanske låter fett löjligt att jag har en hund som är min bästa vän. Men hon är så förstående och behåller alla mina hemligheter, hehe hon får mig alltid på så bra humör, när hon inte gör mig förbannad ;)


save tonight, tomorrow I'll be gone

Hej folket!
Sitter i soffan, lyssnar på när min kusin pratar med sin kompis, smsar med en god vän och pressar musik. Låter som en skön kväll. Vi har även kollat på 2 filmer idag jag och min kära kusin. Den första vi kollade på var A walk to remember och den andra var Julia&Julie.  Den första var en av dem bästa filmerna som jag någonsin sätt romantisk, spännande och allt som en film ska vara! Den var helt underbar!

Just nu snurrar mitt huvud fortare än vanligt, allting händer så snabbt att jag knappt hinner med! Skolan sätter hög press på mig och all min tid går åt att plugga.. jag har haft hela lovet på mig att skriva 2 uppsatser och plugga till ett prov i NO, men har inte orkat något av det, och nu i efterhand så ångrar jag det väldigt mycket. Jag är rädd för att inte klara skolan, få sämre betyg.. ajaj allting är helt knasigt så jag hinner inte tänka! Jag sover på dagarna för att jag inte orkar något annat.. Hela kvällen imorgon kommer jag plugga skiten ur mig för att hinna! Stressen kommer hinna ifatt mig, men då får jag ta det nu.. sålänge som jag inte blir så stressad att jag blir sjuk!

Nu ska jag inte ta mer av er tid. Vi hörs ♥

uppsalabarn

Hej mina vänner.
Bloggande inte igår, är i uppsala och orkar inte blogga just nu, är så himla trött!
Vi hörs!

känslosamt känsloprat.

Jag vet inte hur jag kan må såhär, både bra och dåligt. Det är en obeskrivlig känsla, jag mår dåligt men ändå så fruktansvärt bra! Det är som om jag mår bra av att må dåligt.
Idag pratade jag o min vän wilma om att byta stil, först var jag verkligen jätte taggad men nu känner jag bara "nej, jag kommer inte klara det", jag kommer inte det, jag har räknat med det nu.
Jag trodde jag skulle klara att gå från "emo" till "gossip girl" för det är verkligen så som jag alltid har velat vara, men nu har jag insett att jag trivs med den jag är, så som jag är, även om jag kanske ser livet så svart som det går i värsta fall, så klarar jag mig. Jag har allt jag behöver en helt underbar pojkvän, världens bästa kompisar (dem flesta) och en helt underbar familj. Kan man begära mer? Visst skulle jag kunna satsa mer på att få ett bättre självförtroende osv, men jag tror inte jag klarar det. Det är en lång väg från botten till toppen.

Jag klarar inte att bli en person som jag fruktar att vara. Jag har alltid avskytt sådana "perfekta" människor, och jag kan för mitt liv inte förstå vad som gör dem så speciella. Jag vill vara "perfekt", men ändå mig själv. Duger jag inte som jag är? Jag förstår inte varför i så fall, jag ser inget fel på mig. Visst mina betyg skulle kunna vara bättre, jag skulle kunna tänka mer på vad jag säger och gör, men det är inget fel på mig peronligen? Eller, har jag fel om det?

Jag vill behålla mig själv, som i ett eget skal. Stanna där, och ingen ska få ta sig in där och "rädda" mig.
Speak out myself. Det är en väg som jag ska gå, jag ska gå hela vägen, ta pauser när jag behöver det, jag vet att vägen kommer vara svår, jag kanske ramlar men då ligger jag o vilar och sen tar sats och fortsätter för jag ska klara det - hela vägen.


Helt onödigt men var tvungen att skriva av mig, jag orkar inte ladda in bilderna från dagen nu, för jag är helt slut.
Så nu blir det plugga lite och sen krypa ner i min säng.

Godnatt ♥

hos alice

Hej alla!
Sitter hemma hos Alice o vi letar efter någon som kan kolla till Tuffla (alices hund) medans vi är i Norrtan och handlar.
Skriver mer när jag kommer hem igen!
Kraam! ♥

trasselmorgon.

Hej allesammans!
Sitter i köket, har precis käkat frukost och ska snart gå för att fixa mig. Blogg.se har tagit bort alla mina kommentarer från Översikt så jag har inte kunnat svara på dem därifrån, irriterad! Det har hänt förut och jag fullkomligt hatar det! Har inte hunnit svara på alla kommentarer nu men gör det ikväll när mitt internet också har slutat trassla för mig.
Nu ska jag gå och fixa mig helt, sen bär det av mot Norrtälje med Wilma! Kärlek på den här dagen! Jag tar med kameran för jag kan lika gärna satsa på att ta några bilder idag. Som sagt ska vi först till tandläkaren, UM och sen kommer Wilmas dear boyfriend in till stan också för att få träffa sin älskling + sin bästa vän (moi). Underbar dag!
Ska även dra ner på stan också o köpa ett nagellack förhoppningsvis, om det blir något mer får ni se sen + min outfit.
Nu måste jag dra mig!
Puss ♥

sovstund 1 timme eller 17 ?

Oj det känns som om jag har missat mycket. Men så är det när man inte har varit uppdaterad på 3-4 dagar.
Jag har fått jätte mycket fina kommentarer om hur fin min blogg är osv, och jag älskar det, sånt förgyller min dag! Helt underbart!

Idag åkte älsklingen hem, det kändes tomt i huset och allting kändes jätte konstigt efter att han hade gått ut genom dörren. Läskigt. Just nu kollar jag på någon film som heter Efter Bröllopet, vet inte riktigt vad jag tycker om den, lite bra lite dålig.
I söndags var hela släkten på mammas sida här + några från jannes släkt o jessica & jonny. Det var trevligt.
Dem här dagarna har spenderats i soffan pga att både jag o älsklingen har varit/är sjuka, inte så jätte jätte kul. Men ändå har vi (i alla fall jag) avnjutit dem här dagarna.
Imorgon skulle jag först träffa Isabelle men hon har blivit sjuk så istället ska jag o Wilma till Norrtälje. Först ska vi till tandläkaren med henne, sen till UM och till sist ska vi fika på stan, mys värre. Sen på kvällen fortsätter mina planer precis som jag tänkt, jag o Alice ska till norrtälje (andra gången för mig) o vi ska handla snacks och liknande för att sen dra hem till alice o ha filmkväll. Trevligt värre det kan vara!
Nu ska jag ta en varm dusch för att sen bädda om min säng och krypa ner och sova. Så trött som jag är har jag nog aldrig varit!

Godnatt! ♥

RSS 2.0