Nobody said it was easy

Go' kväll.
Tänkte bara berätta lite om 2009 för er.

Mitt 2009 har varit en av dem absolut jobbigaste tiderna i hela mitt liv. Den 8e Januari blev jag dumpade och började för första gången gråta pga att ha blivit dumpad. Sen gick tiden, och allting hade varit jätte bra..
När jag började må skitdåligt, det hade faktiskt en bra början. Den 16/8-2009, ett datum som jag aldrig kommer glömma eller förtränga. Jag blev tillsammans med en kille som jag hade varit kär i från och till i 6 år. Han var också min bästa vän. Jag kunde prata med honom om precis allt och han kunde ändå alltid få mig att må bra! Vi blev i alla fall tillsammans den 16/8 under en stjärnklar himmel. Det var min lyckligaste stund och jag kommer aldrig att glömma den. Vi höll inte ihop så länge som jag hade hoppats på, bara 3 veckor. Han sa att han fortfarande gillade mig men att den enda anledningen till att han gjorde slut var att inte våran vänskap skulle bli helt förstörd. Hur kunde något så bra bli till något så dåligt? Jag förstod inte och jag gjorde allt för att få honom att stanna hos mig. Jag somnade gråtandes och drömde att allt bara varit en mardröm. Jag kan fortfarande drömma om honom, trots att det har gått 3 månader. Nu när jag skrev det fick jag en underlig känsla. Så kort tid kan det väl ändå inte ha gått?! Det känns som om det gått minst 6 månader? Kan jag sakna dig så mycket att det känns som om tiden bara flyger? Jag drömmer om dig som sagt, vilket är det mest jobbiga jag kan göra! I det läget att mina minnen spelas om och om igen i mitt huvud, ångrar jag att jag någonsin blivit tillsammans med dig!
När han lämnade började min värld att snurra på riktigt, jag mådde dåligt, det blev jobbigt hemma och hela min värld förvandlades till ett svart hål! Jag började skära mig, och smakade alkohol, precis så som alla tonåringar gör, för vem har inte gjort det? Sen testade jag att röka också, vilket jag ångrar så innerligt! Och alla hade förvarnat mig och sagt "fastna inte i det". Det är det värsta misstaget jag någonsin gjort för jag har fastnat i. Jag kan inte vistas i samma närhet som människor som röker utan att frestas. Det enda jag kan se som är positivt med det här är att jag kan berätta för dem som jag känner att inte göra samma misstag, för det är inte värt det i slutändan! 
Mina nyårslöften är att sluta röka, sitta mindre vid datorn, göra mer saker på fritiden och lägga ner massor med mer tid på skolan och mina betyg.
Har ni några nyårslöften och hur har erat 2009 varit?





When you need to relax..

.. så är varm choklad och en bra film ett bra tips!
Nu ska jag bara kasta av mina jeans och sådär, byta om till mjukisbyxor och slå igång filmen nedan!


Spännande, sett den?

Ica-Ulf <3



vi som älskar Uffe!

orkar inte förklara, så listan får göra det


super mario!

Go' kväll alla fina läsare.
Sitter i soffan efter en hel dag i stan. Det var trevligt faktiskt, allting började med att jag försov mig - 50 minuter! Så jag fick lite bråttom där i början, men det löste sig. Jag fick skjuts in till norrtälje av mamma (hon skulle åka och klippa sig). Då gick jag och träffade Marcus och Filip, dem fick sina plektrum (2 "presenter" jag hade köpt till dem i sthlm). Vid 12-tiden gick jag ifrån dem och träffade Sandra och Wilma. Det var ganska kul faktiskt! Sen mötte vi upp älskade emmy och va med henne. Härligt! Vid halv 4 åkte jag hem. Fixade till mig lite och sen så kom faster och janne! Trevligt! Min kära farmor skulle även kommit men hon orkade inte, hon var verkligen jätte trött (och hon är så gammal så det är förståeligt <3), bli pigg farmor så ses vi snart!
Eva och Janne hade med sig julklappar till mig! Ett par underbart fina örhängen, plattång (!!!) och 350 kronor av farmor! Tack för allt fint <3
Nu ska jag vara lite gullig och spela super mario!
Någon mer än jag som är fast vid Mario? =D

hem ljuva hem!

Hejsan.
Är hemma igen ifrån sthlm! Det var riktigt nice faktiskt! Jätte skönt och trevligt att få träffa kusiner, morbror och moster igen!
Igår var vi och shoppade hela dagen typ. Jätte kul! Hittade 2 par ärhängen, 2 armband i plast och sen en tröja som jag tror jag berättade för er om igår?
Idag så fick vi gå upp ganska tidigt för att vi skulle åka till stallet vid halv 11. Allt gick som planerat osv. Ida hade sin ridlektion sen åkte vi hem och färgade idas hår! Det gick faktiskt jätte bra! Blev jätte fint resultat!
Sen så drog vi och träffade sebbe, chris och nea. Vi var bara där en stund, fick träffa christians urmysiga hund Gudrun - hon är en liten taxvalp på 10 veckor! Ursöt!
Sen gick vi hem till Ida igen, därifrån åkte vi till Tekniska Högskolan där jag hoppade på min buss.
När jag kom till norrtälje mötte mamma upp mig, vi åkte till McDonalds och köpte sallad till mig. Sen bar det iväg hem och där fick jag min middag, yummi! Sen satt jag vid datorn, duschade och fick mitt nya armbandur fixat som jag fick i julklapp! Det är rosa/lila och sjukt fin! Ni kommer få se alla mina julklappar när jag fått alla!
Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, är jätte trött och ska upp om... 7 timmar igen. Då ska jag iväg och träffa Marcus o Filip och sen dissa dem för att träffa min älskade sandra! Yeey!
Hihi puss och kram vi hörs imorgon!
Bild från sthlms-dagarna. Jag och Ida <3


Och det ska bli ovanligt skänt att få sova i sin egen säng efter att inte fått göra det på nästan 1 vecka!

Norrtälje - Uppsala - Stockholm - Norrtälje

Hej alla!
Nu sitter jag i stockholm! Ja och nu undrar ni säkert vad jag gör här?! Jag sitter i min underbart söta mosters lägenhet! Är här och hälsar på mina kusiner, "morbror" & moster! Helt underbart kul!
Imorgon så ska min kära kusin Ida få en privatlektion i ridning som jag ska åka och kolla på, ska bli jätte kul! Wiiiie!
Nu har jag och Ida varit nere och köpt godis (på rekordtid) och vi ska sätta igång filmen P.S I love you.
Har ni sett den?


it is never over.

Förlåt att jag har gjort dig besviken. Det är så jag tänker varje dag. Det finns inget värre än att tänka på att man aldrig lärt känna sin pappa. Jag hatar allt som du har gjort mot mig och varje dag tänker jag på dig, och varje dag blir saknaden värre.
Jag vet att den jag har förändrats till aldrig kommer vara någon du är stolt över, men jag är stolt över vem jag är och jag kan stå för vad jag gör och gjort. Jag har inte mått bra på över ett år nu. Efter att inte ha pratat med dig via telefon på 2 år så ringer du mig, och jag svarar i tron om att det inte är du. Det gjorde ont att höra din röst. Den hade inte förändrats ett dugg. Jag tror inte du skulle känna igen mig om du såg mig nu.
Jag har förändrats väldigt mycket sen du såg mig sist (3 år sedan). Jag vet att du inte skulle tycka om mig nu. För vad jag har varit. Men snälla..
Hata mig inte för vad jag har blivit, utan för vad jag har varit hela tiden.


förlåt..

fiiiilm!



Nu blir det filmmys!
Vi kom hem för en stund sen och nu ska vi sätta igång några rullar Christian köpte på stan. Urmysigt, till det blir det godis! ¨
Kom hem från mormor och morfar för en stund sen som sagt - jag insåg hur mycket jag älskar dem! :D Hihi.
Nu blir det film! Vi hörs senare!

PS. Tävling? Veckans blogg?


Utgång

Bara ett snabbt inlägg!
Här är dagens outfit!
Nu ska vi ner på mellandagsrean, och sen hem till mormor som fyller 75! Grattis Mormor <3



Palestinasjal - New Yorker
Svart tjocktröja
I love secrets - Gina Tricot
Jeans - Garderoben

<3

Hur mår jag? Det är den frågan jag praktiskt taget får varje dag, och alla mår samma svar "rent fysiskt mår jag bra, men rent psykiskt mår jag skit" - och det är verkligen så. Hela livet har jag mått bra fram till ett år tillbaka. För ett år sedan bara ramlade en massa känslor över mig. Ilska, hat, sorg och framför allt saknad. Jag var sur på min pappa för allt som har hänt! Jag var sur på min mamma för allt som hon har gjort mig sur över som inte haft med henne att göra! Jag kunde inte kontrollera mig! Jag fick problem med att äta tillslut. Jag har problem med att äta inför människor.

Mitt självförtroende, det är så himla dåligt. Det sämsta. Jag känner mig dålig, alltid, jämt - varje dag! Jag kan inte hjälpa det. Om jag får en komplimang så kan jag inte förklara känslan som jag får inom mig. Jag kan helt enkelt inte ta emot dem. Jag känner mig alltid sämst, vad det än gäller.
Mina vänner finns hos mig, varje dag och jag är alltid lika rädd för att förlora dem.

Jag har dock träffat en kille... Christian Hildebrandt så kallad Awsome-o, helt klart den coolaste killen i världen!!!

Dagen efter.

.. så sitter jag i uppsala hos min kära kusin. Tillbaka som för 2 veckor sedan! Christian är här också!
Sötnosarna Linnea & Christian har bytt julklappar och det var riktigt fina saker dem hade köpt till varann. Christian hade köpt en riktigt fin ring till Linnea och Linnea själv hade köpt en jättefin klocka till sin älskade Christian! Åhh såå söta dem är tillsammans!
Imorgon fyller mormor 75 (!) så vi ska åka dit och gratta henne. Riktigt mysigt! Hela släkten igen dårå :) Sen så på söndag åker jag till stockholm. Så himla mys! Ska träffa mina andra kusiner och bo hos dem i 3 dagar! GUUUD va jag har längtat! Sen kommer jag hem på tisdag.
Nu ska jag gå och göra något kul, men först ska jag skriva vad jag fick i julklapp! :D
♥ En neonrosa klocka som jag önskat mig!
♥ En ny mobil (visste jag redan om)
♥ En biljett till mina idolers sista show (Bounce)
♥ En lila jätte söt klänning
♥ Hemgjorda örhängen
♥ 3e Twilightboken! (är helt besatt av twilight)
♥ 3 andra böcker
♥ Pengar
Hoppas de var allt :)
Hihi vi hörs senare!


åhh vilken jul!

Hej alla!
Hur har eran julafton varit? Min har varit helt underbar! Dagen firades med släkt och allting!
Blev först väckt imorse av mamma, och yrvaken, trött + dåligt morgonhumör så får jag ett samtal ifrån min gulliga marcus (det gjorde min morgon underbar). Hihi, vi låg och pratade och jag kände att jag bara låg och sluddrade! Jag var så himla trött! Haha, stackars marcus säger jag bara..
Sen så gick jag upp och fixade lite, kommer faktiskt inte ihåg vad jag gjorde! Haha, dåligt minne kanske?
Senare kom i alla fall hela släkten, så himla mysigt!
Sen vid 3 blev det kalle anka med släkten, gud så mysigt. Moster och kusinen somnade och jag med nästan. Haha, sen så rullade det på och vi kollade på filmen som alltid kommer direkt efter.
Efter det blev det käka middag osv. Urmysigt, som alltid! Efter det tog jag och nea oss en liten promenad med hunden.
Efter ett tag blev det klappöppning. Alltid lika kul! Ni får se imorgon typ vad jag fick, men jag kan ju säga att det här har varit en av dem bästa julaftonarna (?) i mitt liv! :D
Hihi, just nu sitter jag och min moster + kusin och kollar på Päron till farsa firar jul medans dem andra är ute i käket och pratar och min andra kusin har somnat ;)
Ska snart lägga mig och läsa i min nya bok. Vilken får ni veta imorgon! :D

Har ni haft en bra jul? :)

INNAN JAG SOMNAR BARA VAD TYCKER NI OM...

DEN HÄR BILD-REDIGERINGEN?! Jobbar på att bli bättre på att redigera bilder, eftersom jag ska köpa kamera så behöver jag börja redigera lite bilder :)
Så vad tycker ni, konstruktiv kritik tack :)

Nattinatti!


24/12 01.09

Blev ju ingen uppdatering idag (igår?) eftersom jag va i Norrtälje praktiskt taget hela dagen och jag har ingen som helst lust eller ork att blogga nu ;)
Är hur trött som helst men har bara en sak att säga innan jag ska gå till sängen...

GOD JUL! :D


Lose yourself in the music

Go'kväll om man kan säga så?
Ska faktiskt ta och krypa ner i min säng nu och smsa lite kanske :) Hihi, va mysigt!
Imorgon måste jag upp vid 9 för jag ska hinna städa upp i rummet innan jag drar till norrtälje imorgon! Jippie!
Först så blir det vandring typ med Marcus och Filip, gud va härligt att få träffa skitungarna igen! :D Sen när dem drar där vid 2 så ska jag möta upp älsklingen emmy och gå och driva på stan medans hon shoppar julklappar. Fett härligt! :D Sen åker jag hem och tar det lugnt, satsar på att bli frisk osv - städar klart det sista.
Men nu ropar min säng efter mig hehe, vi hörs väl imorgon!
Natti!


Har jag en gång lyssnat på honom, kan jag inte sluta!

Det har snöat!

Det är bara 2 dagar kvar!
Ojj va det här året har gått fort, trots att det inte varit det bästa året direkt, men fort har det gått ändå!
Nu har alla som jag känner fått lov! Jag och mina kompisar fick lov i fredags, Marcus fick lov i torsdags och alla kompisar i uppsala fick idag!
Härligt!
Är fortfarande sjuk och förkylningen verkar inte ha några planer på att vända. Illa, riktigt illa -.-' Och jag som har blivit tvingad till Norrtälje imorgon för att träffa Marcus och Filip och sen kanske Drougge lite senare. Hur ska detta gå? Det löser sig nog.
Nu ska jag gå o lägga mig o vila.
Hörs senare!

nej, nej och nej!



Godmorgon.
Gissa vad som har hänt? Jag har blivit sjuk igen. Vaknade imorse av att jag inte kunde andas och att min hals och mitt huvud gjorde sprängande ont. Det va inte direkt roligaste sättet att vakna upp på.
Har ju tänkt att jag ska sova ut på dagarna men hittils har jag inte fått sova någe vidare länge - blöö.
Nu skriker min mage efter mat, är riktigt hungrig!
Vi hörs kanske senare då :)
Hur ska ni spendera denna måndag? =)

byebye biatches :D

Hej alla!
Okej, jag är seg på att blogga när jag är trött men emma (den sista som åkte) åkte för typ 1 timme sedan. Men är så himla trött efter den här helgen! Den har varit helt underbar!
Vi dansade, pratade, såg på film och hade allmänt mysigt. Ska lägga in dem bästa filmer som vi gjorde på bloggen sen.
Inatt när jag skulle sova så råkade jag tappa ett glas i golvet och det gick ju självklart sönder (min vanliga tur), en stund senare när jag sprungit runt och försökt få upp allt osv så ser jag att det är en blodfläck på golvet "hur kom den dit? Var kom den ifrån?" Sen så kände jag under min fot och när jag tog upp handen igen var mina fingrar alldeles blodiga! JAG HADE FÅTT GLAS I MIN LILLTÅ! Det som skrämde mig var ju det att jag inte känt något eller något sånt.
Senare så ska åka in till norrtälje och träffa marcus & filip :) kul, och alice följer med också!
Wiiiii :D
Vad ska ni göra idag då? :D


guuud vilken kul lördag-söndag!

Hej alla,
jag lever efter den där kvällen men jag skriver mera efter att dem har åkt :)
Pusshej!

jag saknar det gamla

Har inte samma tid, ork eller lust.
Jag saknar det innan det ens har slutat,
jag saknar den biten som försvann för så länge sedan.
Jag saknar det som gör mig hel,
och den personen som jag trodde skulle finnas föralltid.
Det lever inom mig,
men du är så gott som död.
En tår faller när jag tänker på att det är slut,
jag håller tårar inom mig när jag tänker på att min pappa aldrig funnits.




Lördagsmorgon

Hej alla,
blir bara ett snabbt inlägg nu. Måste nämligen ta tid åt att städa mitt rum idag för vid halv 4 så ska jag åka in till norrtälje och träffa brudarna och sen så åker vi hem till mig och har myskväll! Det kommer verkligen bli jätte lyckat! :D
Hihi blev lite glad för min kompis hade skickat ett meddelande till mig på bilddagboken, och just nu befinner han sig i Oman (andra sidan jorden någonstans) och det var ju lite kul.
Nu ska jag käka frukost och sen städa :)
Vi hörs kanske senare :)


Och bilden får avsluta allting, den är på Erika, mig och fia :)
Älskar er <3

brudarna imorgon!


Dagens låt!

Gokväll mina damer och  herrar.
Det är alltid lika kul att blogga men min inspiration har försvunnit för tillfället och jag vet inte var jag kan ha förlagt den.. Kanske har jag låst in den i skåpet i skolan, för om det är så har jag ett ganska stort problem med att få tillbaka den eftersom JAG HAR LOV NU! Hela dagen gick ut på att träffa Marcus + Filip, och det blev som planerat. Vi drog till ett badställe och bara frös. Det var riktigt kallt! Mina händer var lila efteråt.
Sen ringde Sandra mig och bad mig komma till bibblan så då fick killarna följa med. Tyvärr drog dem efter ett tag för det var inte så roande att vara hos Sandra & Wilma.. hehe.
När killarna drog så hände inte så mycket förutom att det var ett par killar som tjatade om Sandras nummer osv, bara allmänt läskigt.
När jag kom hem satte jag mig vid datorn och gjorde allmänt ingenting.
Senare på kvällen blev det att träffa Alice, så hon och jag drog ut och gick. Det va lika kallt det. Då fick jag även snacka med Marcus o Filip och bestämde träff med dem igen på måndag (y) Och sen ringde Dudde också :)
Hihi nu ringde killarna igen.
Imorgon ska jag träffa mina brudar - käka middag och sen ha myskväll :) Guud så mys. Därför lär det inte bli så bra uppdatering imorgon, dock kanske några bilder på söndag :)
Hihi puss vi hörs väl imorgon (a)


rubriker kallas det


Kuromi <3

Hela kvällen har jag jagat runt bilder efter Kuromi, Hello Kitty, Mimmy osv. Haha, äntligen har jag hittat en sida. Dock har jag hjärnsläpp för tillfärlligt och kan inte säga vad den heter :p
Nu ska jag duscha, snacka med marcus och sen sova :)
Godnatt alla söta läsare!

btw - vad sägs om en frågestund snart? =)

Jag har fått HelloKitty-feber!!



Hej alla.
Jag tror jag har drabbats av HelloKitty-feber, kan inte tänka på något annat än den där sööta katten!
Hihi, ska lära mig rita henne!
Men det här inlägget gäller huset, fint va? Någon mer än jag som vill bo där? =)

jag ska gå ut i vinterkylan!

För jag ska ut med min hund. Trött är jag, tur att jag bara ska gå en liten liten slinga.
Såhär ser min kväll ut:
♥ Ut med hunden
♥ Käka
♥ Duscha/bada
♥ Ringa Marcus
♥ Sova
Natti!

kalla händer är vad man får när..

.. man har varit och träffat Marcus och Filip! Men mysigt var det i alla fall! Urgulliga båda två.
Nu sitter jag på bibblan med Simon en bit ifrån mig (han var här innan jag kom) och jag är skyldig Jäff att ringa honom så det är väl det jag ska göra snart, snacka med honom och sedan åka hem. Den enda andledningen till att jag egentligen är kvar i stan är att jag skulle köpa fotopapper till mamma - vilket jag gjort, och i gengäld skulle hon gå ut med hunden så när jag kommer hem så ska jag satsa på att bädda ner mig i soffan och se film medans jag samtidigt pratar med någon gullig människa i luren. Guud va härligt det låter, och sen så ska jag inte göra något annat.
Imorgon börjar jag inte förrän 10 över 9 och sen så slutar jag runt 1, så himla slapp dag! Inte många dagar kvar nu tills jag får jullov, hur härligt som helst.
Nu ska jag dra mig neråt stationen och sedan ringa Jäff :)
Vi hörs senare!

so hold me when I'm here, love me when I'm gone

Godmorgon..
Vaknade för ungefär 20 minuter sedan och känner att jag gärna hade stannat kvar i sängen ganska långt tid till. Är inte direkt någon morgonperson av mig.
Sitter nu nere i mitt kök och dricker té och har ätit lite frukost, känns ovanligt bra för att vara jag eftersom jag har fått lite småproblem med att äta osv.
Idag ska jag träffa Marcus och Filip! Ska bli jätte trevligt, undrar vad vi 3 kommer hitta på för något knasigt :) Hihi, ska försöka få med mig nån bild hem.
Nu ska jag äta upp min macka och sen ut med hunden.
Vi hörs senare! :D

Vad ska ni göra idag?


musik från mitt hjärta till ert!

Hej
Vill bara meddela att det alltid är lika kul att logga in på bloggen eftersom jag alltid får så roliga kommentarer! Det är verkligen jätte kul! Och statistiken går spikrakt uppåt trots att bloggen bara är några dagar. Det är jag jätte glad över verkligen! :D
När jag samtidigt var ute med hunden passade jag på att träna, jobbigt värre kan man ju kalla det - kallt också, inte alls så uppfriskande som jag tänkt och eftersom jag inte mådde helt bra så blev det ju inte direkt bättre.
Jag bet ihop och tränade på, jobbigt värre. När jag väl kom hem så snurrade hela rummen för jag tagit i så mycket. Då blev det ett varmt bad och sen klippte jag klorna på vovven.
Sen pratade jag med Marcus och han kan verkligen skrämma mig enkelt! Dum.. hehe, tur att jag inte tycker om honom mindre för det :D
Jag har inte köpt en enda julklapp i år - får ju lite skuldkänslor :( Kanske får fixa sista minuten fixet?!
Nu blir det sängen för mig, känner mig helt sliten.
Nattinatti!




Nu väntar ett härligt långt samtal med någon nära vän och en promenad med hunden *djup suck*

- vi hörs senare är allt jag säger!

Det här är ju bara kärlek för mig

Hairbow w. knuckle, Randomizer
Nailpolish, Stargazer
2 row pyramid belt blk studs, Randomizer

blubb sjuk blubb

Fick åka hem från skolan för att jag mådde dåligt. Inte kul.
Skulle träffa min gulliga kompis Marcus men det första han sa imorse när han och jag pratade var "Jag kan inte träffas för jag slutar sent" så nähä det blev inget och sen när han ringde när jag var på väg hem så sa han "Jag slutade inte sent så vi kunde träffas" så blääää va sur jag blev! Så det får bli imorgon istället då jag träffar Marcus + Filip :D Hihi!
Nu ska jag sätta igång en film.
Har det kommit någon snö hos er? Här öser det nämligen ner!




Linneas kommentar "ÅNEJ VAR ÄR MITT ÖRHÄNGE?!"

Skckat av: jag
ohh ny kille ? :) (Marcus)
Svar: haha nej Marcus är ingen ny kille ;) Bara en väldigt bra kompis!

Godmorgon alla sköningar.
Jag sitter och kollar på när Chris hela tiden retas med nea. Det är alltid lika kul! Vi ska gå upp och käka frukost nu och sen ser dagen ut så att jag ska åka hem och träffa jesper så vi hörs ikväll! OK? :D
Vad ska ni göra idag? =)


Gokväll.
Sitter på golvet i Linneas rum och bloggar + smsar med marcus - som är typ världens gulligaste kille! Pussar till Marcus!
Blir bara ett snabbt inlägg, det här har jag hunnit med idag:
♥ Vaknat upp och gjort mig iordning,
♥ Drivit med Linnea tillsammans med Christian
♥ Nästan kollat klart på en hel film (Love Actually)
♥ Gullat och myst med Christian för att jävlas med Linnea ;) <3
♥ Discobowlat med Christian, Nea, Nisse och Moster och lyckats komma 4a!
♥ Kommit hem och käkat 
♥ Suttit vid datorn och bara flummat
♥ Duschat
♥ Snackat med den bästa Marcus´en som finns! :D 
♥ Satt mig vid datorn igen
Det är ungefär min dag hihi. 
Nu ska jag typ ringa marcus igen, och imorgon åker jag hem och träffar Jesper, alltför myys! 
Hihi naatti!  

godnatt?

Säg att jag är hur duktig som helst! Eftersom jag är hos min moster och mina kusiner och min mpster jobbar som sjuksköterska fick jag o min kära kusin ta Gardasil-sprutan. Ont gjorde det, och nu värker hela min arm och ända upp i nacken - verkligen inte skönt!
Fick även träffa Linneas älskade pojkvän idag för första gången också, han och jag är typ tvillingsjälar. Har haft en underbar dag + kväll verkligen urmysig!
Nu ska vi kolla på något, sen så ska jag ringa Marcus och min bääästa bästa vän dudde såklart <3

godnatt?

Hey I made it!

Godmorgon. Hos mig är klockan 06:31 någonting, trött som få men känner mig ändå så himla fri eftersom vi inte har några fler prov fram till lovet! Och nu är det ju trots allt bara 8 dagar kvar - inräknat helgen!
I helgen ska jag till min kära syster/kusin i uppsala, bo där och bl.a få träffa hennes kille för första gången! Så himla trevligt eftersom allt han o jag har gjort är snackat i telefon för ett tag sen. Men det är också trevligt.
Nu ska jag ut med hunden och sen fixa mig och gå till skolan. Ska också köpa svart hårfärg idag så det blir färgning ikväll!
Pusshej!


Bild från i somras.

P.S - kommer inte kunna blogga förrän på fredag igen :/ Måste skicka iväg datorn till uppsala i förväg, så vi hörs på fredag!

Välkommen till min nya blogg!

Hej alla,
Nu börjar jag om, början på något nytt. Har startat den här bloggen nu som ni självklart märkt.
Nu ska jag börja om på något, kanske något bra kanske något dåligt men det visar sig.
Skriver mera senare för nu ska jag käka!

Pusshej!


RSS 2.0